Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Детройті чекають на новий BMW X2

На початку 2018 року в американському місті Детройт пройде міжнародне автошоу на якому як завжди буде багато нових автомобілів та концептів. На стенді компанії BMW ми побачимо досить несподіванну премьєру компактного кроссовера виконаного в модному сьогодні кузові купе. Позашляховик на ім'я X2 приєднається до лінійки моделей BMW, які отримають компоненти від більш традиційного паркетника X1 та екзотичного британця Mini Countryman.

Німці з BMW вкотре використали модульну платформу UKL2, що гарантує базовому  X2 передньоприводне шасі та можливість встановлення як гібридних так і звичайних трициліндрових силових агрегатів. Зовнішній вигляд серійного BMW X2 майже без змін успадкований від концепту під назвою Concept X2, який вперше з'явився на публіці у 2016 році на Парижському автошоу. Незважаючи на одну базу, новачок виглядає більш динамічним за рахунок покатої задньої частини кузова. Саме через це його багажне відділення на 35 літрів меньше і складає 470 літрів.   

Найбільш оригінальним елементом у екстерьєрі нового BMW X2 став занчок BMW, який розмістиася на місці лінії Hofmeister. Також спеціально для купе-кроссовера доступні величезні 20-дюймові колісні диски. Базова версія моделі X2 має індекс sDrive20i, тому оснащена 2-літровим бензиновим агрегатом на 230 к.с. та 450 Нм крутного моменту. В парі з цим двигуном агрегатується 7-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей. Розгін з 0 до 100 км/год у такого автомобіля триває всього 6,7 секунд. На відміну від бензинових моторів дизельні модифікації xDrive20d на 190 к.с. та xDrive25d на 230 к.с. отримають 8-ступеневий автомат.  Вже в наступному році на ринок вийдуть улблені в Європі 3-циліндрові мотори sDrive18i та sDrive18d, впершу чергу вони характеризуються як економічні, а вже потім оцінюються їх динамічні властивості.

Всередені X2 знайомі по іншим моделям BMW форми. В стандарті автомобіль оснащено системою iDrive з 6,5-дюймовим монітором та звичайним набором функцій. Якість матеріалів оздоблення та складання як завжди знаходиться на належному для німців рівні. На вибір клієнтів пропонують декілька специфікацій SE, Sport, M Sport та M Sport X.

В базовій комплектації новий BMW X2 оцінюють у 35 тисяч євро, що досить багато як для компактного кроссовера. Але за рахунок індивідуалізації та стильного вигляду це не виглядає занадто дорого…

 

 

27.12.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Детройті чекають на новий BMW X2

Політика конфіденційності